Solid seier da Stabæk slo Gjøvik-Lyn

Stabæk møtte et Gjøvik-Lyn som nylig hadde skapt cupbombe mot Strømsgodset – men en gavepakke fra Ulla skulle dra igang målfesten for Gift og resten av Stabæk!

Gift Emmanuel Orban åpnet cupfesten mot Godset-dødaren Gjøvik-Lyn! En eventyrlig langpasning fra Ulla nådde Gift i bakrommet, og sistnevnte trengte bare én touch til å putte ballen i mål bak Gjøvik-Lyn-målvakten. Deilig start, og det etter bare 12 minutter av kampen!

Peder Vogt måtte av etter 18 minutter pga. hodeskade etter en duell tidligere i kampen.

Så skulle det også bli straffe til Stabæk da Edvardsen ble felt innenfor 16-meteren til Gjøvik-Lyn! Hammy, sikkerheten selv på straffer, skjøt ballen kontant i mål og Stabæk gikk opp i en 2-0-ledelse mot Gjøvik-Lyn etter 19 minutter.

Stabæk viste herlig klikk-klakk-spill da Krogstad fikk tredd igjennom en pasning i bakrom til Ottesen, og kantspilleren fikk slått på direkten til Gift foran mål. Vår giftige spiss Orban i scoringsform utnyttet pasningen fra Ottesen til det fulle da han styrte ballen i mål. Fantastisk spill, og 3-0 til Stabæk!

41 minutter ut i kampen fikk Gjøvik-Lyn første, gode mulighet. Etter å ha sendt Edvardsen på en flyvetur i lufta i en duell, åpnet det seg en skuddmulighet for vertene, men en god Ulla hadde ingen problemer med å fange skuddet.

Azemi entret banen etter 60 minutter, og brukte kort tid på å gjøre seg gjeldende. Han stormet ned venstresiden, og fikk slått inn en pasning foran Gjøvik-Lyn-målet. Der stod det Stabæk-spillere i kø om å score, men Hammy var på rett sted til rett tid og puttet sitt andre for dagen!

Azemi skulle også rekke en scoring ikke mange minutter etter innhoppet. Næss slo en laaang pasning opp til Azemi, og sistnevnte fikk skutt ballen i mål bak Rafael Veloso. Dermed var vi oppe i fem mål mot Gjøvik-Lyn!

Wernersson ville bidra i målfesten! Krogstad slo en pasning ut til Wernersson, og sistnevnte plasserte ballen i mål med en nydelig mark-kryper. 86 minutter spilt og Stabæk ledet 6-0!

Så skulle pasningsfoten til Næss trå til igjen, med nok en langpasning. Denne gangen fra kanskje 11 meter unna egen 16-meter. Igjen var Azemi ballmottaker, og denne gangen leverte han igjen et plassert skudd i mål og ga Stabæk ledelsen 7-0!

Det kunne blitt mer, men sluttresultatet ble likevel solide 7-0.

Neste kamp for Stabæk er borte mot tabellnabo Mjøndalen! Kjøp billett her!