Tobiassen-dobbel da Stabæk 2 slo Melhus

I søndagens borteoppgjør mot Melhus tok Stabæk 2 tre fortjente poeng etter to mål av Brage Tobiassen og et av Nysveen.

Annonse:

Melhus 1–3 Stabæk 2

Et ungt Stabæk 2 møtte opp til kamp borte mot Melhus på Gruva kunstgress. Vertene stod ubeseiret før dagens oppgjør, mens vi stod med et tap og en seier så langt i årets sesong.

Til tross for ung alder var det virkelig stor duellstyrke utført av våre helter i blaatt, og de viste ro da de spilte seg ut av trange rom langt inne på egen banehalvdel. Det var Stabæk 2 som ledet an i store deler av førsteomgangen, og hadde mest ballinnehav.

Det var likevel en sjansefattig førsteomgang, men vi var nærmest etter halvtimen spilt. Victorio tredde igjennom til Mathisen med en frekk tunell. Siste la igjen til Victorio. Dessverre ble det ikke en fulltreffer på avslutningsforsøket fra sistnevnte og ballen endte i klypene til Melhus-målvakten Hagensen.

Stabæk-ledelse

Vi tok ledelsen i kampen etter 37 minutter signert Brage Tobiassen. Victorio la ut på kant til Opsahl. Sistnevnte løftet ballen inn mot første stolpe, og der kom Tobiassen helt ledig og fikk pirket inn ballen i mål bak Hagensen. Genialt løp av Tobiassen, og mesterlig pasning fra Opsahl!

De blaa skulle prøve seg igjen. Buki fikk avslutte fra innenfor 16-meteren til Melhus etter 43 minutter, men skuddet ble blokkert og det endte med corner til de blaa.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til Stabæk 2. Melhus hadde ennå til gode å skape en målsjanse mot oss.

Utligning

Melhus utlignet resultatet på litt for vakkert vis etter 59 minutter.. Fra utenfor 16-meteren vår skrudde Adrian Eide ballen klint opp i motsatt kryss. Helt utagbart for Gunnerød i Stabæk-målet. 1-1 og vi var like langt.

Tobiassen-dobbel

Etter 65 minutter tok vi igjen ledelsen, og igjen var det Tobiassen som skulle putte ballen i mål for de blaakledde. Melhus-forsvarer slo en svak pasning som Tobiassen leste og snappet opp. Han forserte innover i 16-meteren til Melhus og plasserte ballen til side for keeper og i mål.

Melhus fulgte opp med et avslutningsforsøk fra avspark. På en heading fra hjørnet av vår fem-meter gikk heldigvis ballen himmelhøyt over målet bak Gunnerød.

Gunnerød leverte en feberredning etter 76 minutter da en Melhus-spiller forsøkte seg med et langskudd som var på vei mot lengste hjørne, men Leander Gunnerød i Stabæk-målet leverte tidenes redning og fikk en fingertupp på ballen, nok til å hindre scoring til vertene.

Stabæk-mål

På tampen av kampen økte Stabæk 2 ledelsen mot Melhus. På en kontring til de blaakledde slo Jama en perfekt timet pasning ut på høyrekanten til Nysveen. Sistnevnte førte ballen inn mot 16-meteren, og fintet av Melhus-forsvaret før han plantet ballen til høyre i mål.