Uavgjort på Nadderud: – Ikke fornøyde med dette

Sebastian Olderheim utlignet mot 1-1 mot Åsane på Nadderud, men vi klarte ikke bryte ned et kompakt bortelag, og dermed ble det to poeng for lite.

–Vi er ikke fornøyde med dette og vi skulle hatt mer. Men sånn er fotballen. Vi er ikke gode nok på siste tredel. Vi har mye ball og spiller dem lave, men vi stanger litt, sa Nicolai Næss etter kampen.

– Det vanskeligste i fotballen er å bryte ned lav blokk. Det er det vi trener på, og vi har blitt bedre gjennom sesongen, men vi må fortsette å terpe på det, for det er flere lag som kommer til å legge seg lavt, sier Næss.

Tobiassen

Etter åtte minutter fikk Åsane frispark i farlig posisjon. Fra 16-meterstreken slo gjestene et lavt skudd mot venstre stolpe, men Rossbach leverte en suveren redning og fikk slått ballen vekk.

Rossbach leverte feberredning da vi bikket 18 minutter. Lucky avsluttet fra 11 meter, men Rossback var på rett sted til rett tid og fikk klarert avslutningen.

Første gode avslutning for de blaa kom etter 32 minutter. Olderheim forsøkte seg på å slå ballen i lengste hjørnet fra 16 meter, men ballen gikk litt for langt over målet til Åsane.

Åsane-ledelse

Etter 39 minutter tok Åsane ledelsen. Fredriksen løftet ballen over sklitaklingen til Næss, og Haugland fikk tilnærmet upresset sette inn ledelsen for gjestene. Nysveen prøvde, men rakk ikke fram.

Det var en tam omgang hvor vi slet med å finne åpningene hos et lavt Åsane-lag, og målet til gjestene ble stående som det eneste fra de første 45 minuttene.

Andreomgangen åpnet vi med et mer positivt spill fra start. Diabaté fikk satt inn en avslutning, men dessverre til side for mål da vi hadde spilt fire minutter av andreomgangen, men Åsane skulle fortsette å utnytte bak- og mellomrommene vi skapte:

På en corner til Åsane få minutter senere fikk Barmen satt inn en avslutning, men heldigvis rett i klypene til Rossbach. Rossbach skulle også vise seg på beste vis da han reddet en én-motén-situasjon, og et langskudd fikk han blokkert til side for mål.

Etter 57 minutter fikk vi endelig satt inn en suser mot Åsane. Kostadinov skjøt et hardt og lavt skudd som Åsane-målvakt Selin måtte gi retur på.

Da vi bikket 77 minutter var Diabaté svært nære. Næss fikk slått langs bakken til superspissen, og etter å ha vendt av motspiller satte han inn et skudd, men dessverre til side for mål – et skudd som strøk utsiden av lengste stolpe.

Stabæk-utligning

Så skulle Olderheim levere dagens prestasjon da han satte inn vårt utligningsmål. Først fintet han ut Barmen, og tok med resten av gjestenes forsvar før han klinket inn et hardt og lavt skudd i målet bak Selin. Nydelig prestasjon av vår unge stjernespiller!

Åsane svarte raskt. Berisha avsluttet fra spiss vinkel, et skudd som trillet langs mållinjen, men heldigvis gikk den forbi lengste stolpe uten å trille inn. Walstad holdt på å servere Åsane der da han taklet ballen til en helt ledig Berisha innenfor vår 16-meter.

Det ble ikke flere scoringer, og oppgjøret endte med poengdeling på Nadderud mandag kveld.